Alternative content

5 MINUTES

Веригата автомивки 5 MINUTES е на българския пазар 2005 г. и вече има 17 обекта в страната. Ние обичаме автомобилите и смятаме, че те заслужават най-доброто почистване. Безконтактната технология се е доказала като бъдещето на автомобилното измиване и нашата мисия е да я направим достъпна за най-много хора в България. Убедете се сами - елате в най-близката автомивка от веригата 5 MINUTES и вижте защо измиването на вашия автомобил е работа за 5 МИНУТИ:

 • ЗАЩОТО СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ
  Уникалната шаум четка с активна пяна премахва твърдите частици от лака без да го драска. Температурата на водата се поддържа на здравословните 60º, а налягането не надхвърля вредните 100 атмосфери. Технологията на безконтактно почистване е най-хубавото нещо, което може да се случи на автомобила ви – опитайте и се убедете сами!
 • ЗАЩОТО Е ЛЕСНО И ПРИЯТНО
  Само собственикът на колата може да я почисти по най-добрия начин. Това е нашето мото и затова всички автомивки 5 MINUTES са на самообслужване. Съоръженията са специално пригодени за лесна употреба и ако се използват правилно и една капка няма да остане върху дрехите ви. Ако все пак се затрудните може да се обърнете към нашия персонал, който ще ви помогне.
 • ЗАЩОТО Е ИЗГОДНО
  Качеството, което предлагаме е на уникални цени. Попитайте за промоционалните ни оферти или станете наш редовен клиент - с клиентска карта 5 MINUTES получавате 10% бонус за всички програми – за още по-изгодно измиване!
 • ЗАЩОТО Е ЕКОЛОГИЧНО
  Използваме препарати Sonax, които са напълно биоразградими, а консумацията на вода е най-ниската в страната. Всяка автомивка има изградена система за локално омекотяване и дестилиране, а канализационната система улавя отделеното масло и кал.
 • ЗАЩОТО СМЕ БЛИЗО ДО ВАС
  Веригата 5 MINUTES има автомивки в по-големите градове на България. Непрекъснато се разрастваме и работим неуморно, за да ви предоставим нашите услуги възможно най-близо до вас.