Alternative content

"5 Минути" вече е факт и в Благоевград

На 18 октомври официално беше открита шестата по ред автомивка „5 Минути“. Тя се намира в квартал „Еленово“, на ул. „Преслав“, до ресторант Шатрата. Целият екип и гостите на откриването бяха напръскани със светена вода за късмет от поп Стоян Бербатов, който пожела всичко около нас да бъде по-чисто и светло.

По традиция откриването беше предшествано от акция „Чисти стъкла“. Екипът на „5 Минути“ отново изнанада притежателите на автомобили в няколко квартала като лъсна през нощта стъклата на колите им до блясък и остави покана да дойдат да измият безплатно и останалата част в деня на откриването. Освен този комплимент, който „5 Минути“ направи към жителите на Благоевград, за всеки имаше и специален подарък – ароматизатор и зимна течност за чистачки. Това е и най-новата услуга, която се предлага в автомивката като допълнение за удобство на всички клиенти. На специална машина всеки сам бързо и лесно може да напълни течността за чистачки Sonax на изключително ниска цена и да посрещне спокойно внезапно дошлите студени зимни дни.

В „5 Минути“ в Благоевград беше представена и така наречената машина „Торнадор“, с която дори и най-недостъпните и неудобни места в колата, където се събира прах като вентилационните отвори, процепите по цялото арматурно табло, местата под седалките, между седалките и облегалките и други, могат да бъдат почистени за секунди. Такава машина ще бъде инсталирана съвсем скоро на всички автомивки от верига „5 Минути“.

обратно към новини