Alternative content

Огромен интерес към автомивки 5 MINUTES в Zadrujno.bg

Промоцията за цялостно вътрешно и външно измиване се проведе само в рамките на два дена, за което време бяха закупени 21 промоционални ваучери на стойност 35лв.

Промоцията обхващаше цялостно външно и вътрешно измиване, изпиране на тапицерия (вкл. таван, врати и багажник), измиване на джанти и стъкла, с препаратите на Sonax. Отчитаме, че отстъпката от 50% на предложената цена, е идеален вариант за нашите клиенти, сред които коментари срещнахме мнения като това на Явор Първанов: „Искам да споделя с вас, че съм много доволен от вида на колата ми след измиването, както отвътре така и отвън. Благодаря на момчетата от автомивката, със сигурност ще я посетя пак!!!“ и на Силвия Ковачева: „Очарована съм от обслужването и реда в автомивката. Колата ми е като нова .Препоръчвам ви да ползвате техните услуги !“.

Удовлетворението на клиентите ни от добре свършената работа, е цел номер едно за автомивки 5 MINUTES. Вдъхновени от позитивните коментари, ние ще продължаваме да Ви изненадваме с интересни промоции и предложения, които да са максимално съобразени с Вашия бюджет.

обратно към новини