Alternative content

„5 Минути“ вече и в Пловдив

Осмият обект от веригата вече работи на пълни обороти от началото на месец септември 2010 г. Новата ни автомивка отвори врати на булевард  „Цар Симеон“, срещу блок 159 на ж.к. Тракия (метафорично казано, защото врати няма и всеки е добре дошъл да влезе и да си измие колата по всяко време). Благодарим на жителите на „Тракия“, които ни приеха отлично и станаха първите ни клиенти.

Вместо да правим официално откриване избрахме да направим подарък на жителите на града – ароматизатор или безплатна течност за чистачки Sonax за всеки клиент. А нашите съседи - жителите на квартал „Тракия“, получиха още една изненада – специалните талони, които разпространихме в квартала и други специално подбрани места, които дават право на безплатно почистване с прахосмукачка и ароматизатор.

Надяваме се нашите бонуси да са се харесали на всички, които имаха шанса да се възползват от тях. Ако за вас сега е бил първия път, когато сте се доверили на нашите услуги, вярваме, че сте останали доволни и очакваме отново да ви видим.

За всички, които все още не са измили автомобила си при нас, припомняме няколко причини, за да го направят:

- При нас ще стане бързо, лесно и приятно.

- Само тук може да измиете колата си с шаум четка с активна пяна, която не драска лака и с деминерализирана вода, която поддържаме в благоприятни температура и налягане.

- В „5 Минути“ можете сами да определите колко пари да дадете за измиването на вашата кола, в зависимост от големината и степента на замърсеност.

- Попитайте за промоционалните ни оферти или вземете клиентска карта 5 МИНУТИ за още по-изгодно измиване.

- Очакваме ви по всяко време – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата!

обратно към новини